Danas su naši mlađi takmičari uspješno nastupili na cicibanskom atletskom mitingu ”Prnjavor 2021” gdje su osvojili nekoliko medalja.

U kategoriji 2010/11 godište zlatnu medalju su osvojili: Sara Bunić u skoku u dalj i Sofija Gajić u bacanju vortexa, koja je osvojila i bronzu na 60m. Srebrene medalje su osvojili: Isidora Sekulić u bacanju vortexa i Mila Gačić u skoku u dalj. Jelena Peričević je osvojila bronzanu medalju u bacanju vortexa. U ovoj kategoriju su nas još predstavljali: Milica Babić, Sofija Srdić, Marko Trivundža i Pavle Jelisavac.

Kategorija 2012/13 godište: zlatnu medalju je osvojila Katarina Jovičić na 60m. Bronzane medalje su osvojili: Andrea Miluša u skoku u dalj i Sonja Srdić na 300m. U ovoj kategoriji još su učestvovali: Sara Gajić, Danica Roljić, Elena Mutić, Sonja Srdić, Tamara Skenderija, Katarina Krndija, Milica Bursać, Konstantin Rokvić, Nikola Živković, Pavle Ivanković i Miloš Jović.

Kategorija 2014/15 godište: Dvije bronzane medalje je osvojio Nemanja Tomišić na 60m i 200m. Od naših takmičara još su učestvovali: Anamarija Pavlović, Mihaela Kopranović i Viktor Grahovac

Kategorija 2016. godište i mlađi: Jelena Jović je osvojila srebrenu medalju na 60m, dok je u istoj trci do bronze došla Sofija Krndija. U ovoj kategoriji još su učestvovali: Sofija Rokvić i Andrej Kopranović.

Čestitamo našim takmičarima na ostvarenim rezultatima.

13.jpg

3.jpg

6.jpg

12.jpg

11.jpg

9.jpg

10.jpg

1.jpg