Ovog vikenda je u Zenici održano dvoransko prvenstvo BiH u dvorani. Prvog dana takmičenja održana su takmičenja na 60m, a drugog u skokovima.

Prvog dana dvoranskog prvenstva je osvojeno pet medalja. Zlatne medalje su osvojili Ivana Macanović u konkurenciji seniorki i Nikola Brdar sa ličnim rekordom (7.43) u konkurenciji dječaka. Srebrenu medalju je osvojila Nika Popić u konkurenciji cicibanki. Bronzane medalje su osvojili Aleksa Ilić u kategoriji dječeka kao i Marija Mršić u konkurencjiji cicibanki. Ivana Mirković je osvojila peto mjesto u konkurenciji ml. pionirki dok je Alen Bartulović bio osmi u konkurenciji seniora.

Drugog dana dvoranskog prvenstva je osvojeno takođe pet medalja. Stefan Stanković je osvojio zlatnu medalju u skoku u dalj, a srebro u troskoku u konkurenciji mlađih juniora. Zlato je osvojio i naš takmičar Aleksa Kuduz u skoku u dalj u konkurenciji cicibana. Nakon jučošnje bronze na 60m Marija Mršić je danas došla do srebrene medalje u skoku u dalj u konkurenciji cicibanki. Bronzano odličje je osvojio Kristijan Roljić u dalju u konkurenciji cicibana.

Čestitamo našim takmičarima na ostvarenim rezultatima.