Odlični nastupi naših ekipa na kraju još jedne uspješne sezone. Na danas održanom ekipnom prvenstvu BiH i RS (Prnjavor 29.10) u krosu naše ženske ekipe su ostvarile dvije pobjede i jedno drugo mjesto. Prvakinje BiH, a samim tim i RS, postale su naše ekipe pionirki (Ivana Mirković, Marija Mršić, Slađana Tomaš i Milica Malčić) i seniorki (Aleksandra Roljić, Zorana Galić i Aleksndra Zrnić). Juniorke (Ivana Macanović, Nina Bobić i Suzana Mačković) su osvojile prvo mjesto u RS dok su u BiH bile druge. Ovim uspjesima naša ženska ekipa obezbjedila je i sveukupnu pobjedu u ženskoj kategoriji u BiH i RS. Takođe naše seniorke su osvajanjem prvog mjesta izborile i nastup u Kupu Šampiona koji će se održati u Portugalu (Albufeira). Naša muška seniorska ekipa, nažalost u oslabljenom sastavu, (Igor Mitrović, Adnan Fazlić i Davor Vidović), je poslije niza godina dominacije morala da se zadovolji 3 mjestom u RS. Takođe su nastupili i naši pioniri (Oleg Galić, Kristijan Roljić i Aleksa Kuduz), ali zbog proceduralne greške nisu mogli da budu bodovani za generalni plasman.

Nadamo se da će i naši dugoprugaši sutra imati isto tako uspjeha kao naše ekipe danas. Na Podgoričkom polumaratonu, koje je ujedno i prvenstvo Balkana u polumaratonu, učestvuje i dvoje naših takmičara: Srđan Samardžić i Jelena Kosić.

Sve čestitke našim ekipama na pokazanoj borbenosti i ostvarenim plasmanima, a Srđanu i Jeleni želimo puno uspjeha sutra na polumaratonu.