Nakon jučošnjeg uspješnog nastupa Srđana Samardžića na Beogradskom polumaratonu (osvojeno 2 mjesto) danas su i naši stariji pioniri imali uspješan dan.

Na danas održanom prvenstvu BiH u Banja Luci za starije pionire/ke naši takmičari su ostvarili nekoliko odličnih plasmana i rezultata. Sa dvije zlatne medalje okitila se naša takmičarka Aleksandra Roljić u trkama na 300m i 600m čime je pokazala da je u odličnoj formi pred predstojeći nastup u Konji (Turska) gdje brani 3 mjesto od prošle godine na 300m. Dvije medalje je osvojio i naš takmičar Aleksandar Kovačević i to srebro u bacanju koplja i bronzu u bacanju kugle. Do srebrene medalje došao je i Oleg Galić u trci na 2000m, a Milica Malčić je u trci na 600m bila 3. Uspješan nastup je imao i naš najmlađi član Kristijan Roljić koji je osvojio 5 mjesto u trci na 600m sa mnogo starijim takmičarima istrčavši lični rekord 1.49,20. Takođe peto mjesto su osvojile i Gordana Čeprnja u trci na 100m prepone, koja je trčala je i trku na 300m i Anastasija Jovičić u trci na 100m. U veoma jakoj konkurenciji 7 mjesto je osvojila naša takmičarka Ivana Mirković u trci na 300m.

Od naših takmičara još je učestvovao i Žan Seferović koji je bio u sastavu muške štafete 4x100m koja je završila na 5 mjestu.

Čestitamo našim mladim takmičarima na ostvarenim rezultatima.