Danas je na gradskom stadionu u Banja Luci održano prvenstvo RS za mlađe i starije cicibane/ke. Takmičari našeg kluba su bili odlični i pokazali da klub ima perspektivne takmičare i za buduća vremena.

U kategoriji mlađih cicibanki dvije zlatne medalje je osvojila Natalija Miljatović u skok u dalj i na 60m, zlanu medalju je osvojila Marija Grubor u bacanju vortexa kao i štafeta AK BL 2 u sastavu: (Andrea Miluša, Sara Gajić, Danica Roljić i Marija Grubor). Katarina Jovičević je osvojila srebernu medalju na 60m, a Sonja Srdić na 200m. Bronzane medalje su osvojili: Nikola Živković u skoku u dalj, Sonja Srdić u skoku u dalj, Vanja Markuš na 200m i štafeta AK BL 1 u sastavu: (Sonja Srdic, Katarina Jovičević, Natalija Miljatović i Melita Popić). U kategoriji mlađih cicibana/ki još su nastupili: Melita Popić (60m, dalj), Danica Roljić (60, dalj), Sara Gajić (200m, dalj), Andrea Miluša (200m, dalj), Marko Rakonjac (60m, vortex) i Pavle Ivanković (vortex)

U kategoriji starijih cicibana/ki zlatne medalje su osvojili: Petar Rakonjac u bacanju vortexa, Sofija Gajić u bacanju vortexa i Anja Starčević u skoku u dalj. Srebrene medalje su osvojili: Mila Gačić u skoku u vis, Sofija Gajić u bacanju kugle, Isidora Bulatović u bacanju vortexa, Teodora Kosić na 200m, Anja Starčević u skoku u dalj i štafeta AK BL 1 u sastavu: (Teodora Kosić, Jelena Pericević, Anja Starcević i Sofija Gajić). Dvije bronzane medalje je osvojila Jelena Peričević i to u bacanju vortexa i na 60m. Takođe bronzane medalje su osvojili Petar Rakonjac na 200m, Korana Krivošija na 200m i štafeta AK BL 2 u sastavu: (Mila Gačić, Milica Babić, Isidora Bulatović i Korana Krivošija). U ovoj kategoriji su nas još predstavljali: Milica Babić (60m, dalj) i Ivana Petković (vis).

Čestitamo našim mladim takmičarima na odličnim rezultatima.

0.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg