Naši su takmičari ovog vikenda nastupili na dva takmičenja: prvenstvo BiH u dvorani koje je održano u Zenici (subota i nedelja) i na Belom krosu u Beogradu (nedelja).

Na Belom krosu Aleksandra Roljić je osvojila zlatnu medalju i odbranila 1 mjesto sa prošlogodišnje trke dok je njen brat Kristijan u najmlađoj kategoriji, cicibani, u svom prvom nastupu na Belom krosu osvojio odlično drugo mjesto.

Na prvenstvu BiH u dvorani naši takmičari su takođe imali dosta uspjeha: Žan Seferović je u kategoriji cicibana osvojio zlanu medalju u skoku u dalj (3.73) dok je na 60m (9.68) bio drugi. Stefan Stanković je takođe osvojio zlato u skoku u dalj (5.73) u kategoriji mlađih juniora dok je treći bio u troskoku (11.80). Dejan Rašeta je na 60m u konkurenciji seniora sa ličnim rekordom 7.13 osvojio drugo mjesto. Ivana Mirković je takođe bila druga na 60m (9.23) u konkurenciji mlađih pionirki. Od naših takmičara još su nastupili Marija Mršić na 60m (9.98) koja je bila 5 i Nika Popić na 60m (10.06) koja je zauzela 6 mjesto u kategoriji cicibanki. Nikanor Stojković je nastupio u skoku u dalj (5.32) i troskoku 11.20 u konkurenciji mlađih juniora.

Čestitamo našim takmičarima na ostvarenim plasmanima i rezultatima.