Danas smo uspješno organizovali 2. predškolske igre. Učestvovalo je oko 700 djece iz 21. predškolske ustanove grada Banja Luka. Najmlađi takmičeri su se takmičili u dvije discipline: poligon svestranosti i ekipno u štafetama.

Na poligonu svestranosti najbolje su se snašli, kod djevojčica: Jana Podraščanin iz vrtića Bambi koja je bila prva, druga je bila Elena Tica iz vrtića Plavi Čuperak, a treće mjesto je zauzela Sofija Bulić iz vrtića Dora.

Kod dječaka je pobjedio Kristijan Jovičić iz vrtića Naša Djeca, drugo mjesto je zauzeo Luka Todorović iz vrtića Ježeva Kućica dok je treći bio Andrija Jakovljević iz vrtića Dora.

U štafetnom trčanju najbrža je bila prva ekipa vrtića Dora (Sofija Bulić, Una Mudrinić, Marijana Bubnjević, David Grujić, Vladan Garić i Luka Jović), drugo mjesto je zauzela prva ekipa vrtića Radost (Isidora Bulatović, Leona Janjetović, Atina Lukač, Adi Abdirahmanović, Strahinja Bundalo i Tibor Kajkut), a treće mjesto je zauzela druga ekipa vrtića Neven (Mila Noković, Mila Talić, Una Paspalj, Mihajlo Janković, Nikola Todorović i Andrej Dakić).

Zahvaljujemo se svim učesnicima 2. predškolskih igara, prije svega, na dobrom druženju.

vrtic.jpg

vrtic_2.jpg

vrtic_3.jpg

vrtic_4.jpg

vrtic_5.jpg

vrtic_6.jpg