Još jedan uspješan nastup naših takmičara. Danas (27.08.2016) je na Sokocu održano prvenstvo RS za mlađe juniore/ke i cicibane/ke. U mlađe juniorskoj kategoriji Aleksandra Roljić je ličnim rekordom na 300m ostvarila pobjedu, a ostvarila je pobjede na 600m i u štafeti što je sa 3 zlatne medalje čini najuspješnijom takmičarkom prvenstva. Takođe raspoloženi su bili i naši skakači Stefan Stanković koji je ostvario pobjede u skoku udalj i troskoku, dok je Nikanor Stojković ličnim rekrdom došao do zlatne medalje u skoku uvis. Zlatom se okitila i naša ženska štafeta u sastavu: Aleksandra Zrnić, Tea Vranješ, Nina Bobić i Aleksandra Roljić. Srebrene medalje kod mlađih juniora/ki osvojili su: Oleg Galić u trci na 2000m i Tea Vranješ u trci na 1500m.

Kod cicibana/ki naši takmičari su takođe ostvarili zapažene plasmane. Sa dvije medalje okitio se Žan Seferović i to zlatnom u skok udalj i srebrenom u bacanju vortexa. Zlato je osvojio i Kristijan Roljić na 600m dokazavši da mu zadnjih nekoliko godina nema ravnog u ovoj disciplini. Do dvije medalje došao je i Đorđe Kovačević srebro u bacanju kugle i bronza u bacanju vortexa. Kod cicibanki nas je još predstavljala Slađana Tomaš i to u trkama na 60m i 200m.

Takođe danas je uspješno nastupila i naša takmičarka Ivana Mirković koja je ostvarila pobjedu, a ujedno je oborila i rekord staze u trci na 4km, koja je održana u sklopu Grawe noćnog maratoana u Zagrebu.

Sutra očekujemo nastup naših seniora Srđana Samardžića i Jelene Kosić na uličnoj trci u Ugljeviku, dok će Nika Popić trčati u konkurenciji pionirki.

Sve čestitke našim takmičarima na ostvarenim plasmanima i rezultatima, a našim takmičarima koji nastupaju sutra puno uspjeha.