Naši takmičari su i ovaj vikend ostvarili odlične rezultate. Odličan nastup je imala Aleksandra Roljić na dvoranskom prvenstvu Balkana za juniorke gdje je došla do bronzane medalje rezultatom 2.13,03 čime je ispunila normu za Svijetsko mlađe juniorsko prvenstvo koje će se održati u Najrobiju (Kenija). Takođe je ovim rezultatom popravila vlastite rekorde BiH na 800m za mlađe i starije juniorke i seniorke.

Na juče održanom prvenstvu Srbije za starije pionire/ke u dvorani odlični su bili naši mlađi članovi. Nikola Brdar je istrčao 60m za 7.50 što je bio najbolji rezultat u kategoriji st. pionira. Takođe Nikola je trčao 300m za 50.54 što je bilo dovoljno za treći rezultat. Aleksandar Kovačević je u bacanju kugle bacio lični rezultat 14.54 što je ujedno i rekord BiH u dvorani u kategoriji starijih pionira. Sandro Ćorić je takođe odlično istrčao 300m za 50.81 što je bilo dovoljno za peti rezultat u ukupnom poretku. Naša najmlađa takmičarka Ivana Mirković je takođe istrčala lični rekord na 300m (47.87)

Na danas održanom Belom krosu u Beogradu nastupili su takođe naši mlađi članovi. Naviše zadovoljstva svojim nastupom imao je Kristijan Roljić koji je ove godine došao do srebrene medalje u konkurenciji cicibana. U konkurenciji cicibanki Marija Mršić je bila 6. Od naših takmičara još su nastupili Nika Popić, Ivana Mirković, Slađana Tomaš i Oleg Galić.

Sve čestitke našim takmičarima na ostvarenim rezultatima a posebno Aleksandri na bronzanoj medalji i normi za Svijetsko prvenstvo.